top of page
RÄÄKKI STORYBOOK

Jotta voit ymmärtää paremmin Rääkin brändiä tai miksi brändi on edes olemassa - saati miten se on edelleen olemassa, täytyy meidän sukeltaa ajassa takaisin aina vuoteen 2012 asti sekä käydä läpi myös Raging Gym Crew:n sekava ja monipuolinen tarina..

 

Tämän RÄÄKKI STORYBOOK -sivuston tarkoitus on tarjota sinulle kaunistelematta kertomus kaikesta siitä, mitä tämän brändin eteen on annettu ja uhrattu sekä mitä se on antanut meille kaikille - asiakkaanamme myös sinulle.

Huom!

Kirjoitan Rääkin tarinaa osissa ja lisään siihen jatkuvasti uusia lukuja sitä mukaa, kun asiat muistuvat mieleen. Toivon siis, että lukijana ymmärrät vuosien 2013-2017 olleen hyvin vauhdikkaita Rääkin silloiselle ydinporukalle ja siksi niiden tapahtumat eivät tule kirkkaana mieleen saati selkeässä aikajärjestyksessä.

Mukavia lukuhetkiä!

(ota ensin kuppi kahvia)

___________________________

R Ä Ä K K I   C L T H.   C R E W

a c t i v e  l i f e  w i t h  s t y l e.

RWG.png
SKULL_HELSINKI (White).png

T E H T Ä V Ä M M E     R Ä Ä K I L L Ä

RÄÄKKI-mentaliteetti on alun alkujaan lähtenyt liikkeelle jo ennen itse vaatebrändin virallistamista Helsingin Kampista, Raging Gymin kellarisalin syövereistä, vuonna 2014.

 

Halusimme tuolloin tiimillemme oman salin, jossa saisimme oleskella sekä treenata itse ja valmentaa PT asiakkaitamme vapaasti. Olemme jo tuolloin sanoneet sekä opettaneet kaikille, että oli tilanne tai tuleva mitä tahansa, niin asenne on se mikä lopulta ratkaisee - aina. Sen avulla tulet selviämään kovemmastakin rääkistä ja vahvistut entisestään.

Vaatebrändimme onkin luotu tämän ajatuksen ympärille, lähtien ensin Raging Gym jäsenpaidoista ystäville sekä asiakkaillemme, siitä heidän tutuilleen ja lopulta nyt kaikille teille, jotka koette että periksiantaminen ei ole tavoitteiden kohdalla koskaan vaihtoehto!

 

Me haluamme että sinä - te, jotka kannatte RÄÄKKI-tunnuksia päällänne, saatte niistä sitä samaa päättäväistä virtaa sekä rohkeutta toteuttaa omia tavoitteitanne, jota mekin saimme kun 2013 päätimme aloittaa tämän tarinan perustamalla oman kellarisalimme, Raging Gymin, josta sittemmin kasvoi oheisen Skull & Helsinki logon myötä brändi nimeltä RÄÄKKI Clothing.

 

TÄMÄ ON RÄÄKIN PERUSTA.

Active life with style.

KIITOS SINULLE

Arvostamme suuresti, että valitsit RÄÄKKI Clothing -tuotteet edustamaan tyyliäsi. Toivomme todella, että olet tuotteisiin tyytyväinen ja ne palvelevat sinua sekä elämäntyyliäsi arjessa sekä suorittaessa, juuri kuten ne on tarkoitettu - asenteella sekä tyylillä.

RÄÄKKI on pienellä kaveriporukalla sekä täysin omakustanteisesti vuonna 2016 virallistettu vaatemerkki, joka syntyi Helsingin Kampissa, kaverusten omalla pienellä 24 neliön kellarisalilla, Raging Gymillä, sen villeinä vuosina 2013-2015.

Suomesta uupui tuolloin täysin jo Keski-Euroopassa ja Amerikassa vallitsevat aktiivisen elämäntyylin vaatebrändit, jotka eivät katsoisi käyttäjänsä lajia, taustaa tai tasoa, vaan pikemminkin sitä, että vaate on käytännöllinen treeniin sekä samalla tyylikäs myös vapaa-ajalle.

Raging Gymillä treenattiin aina asenteella sekä täydellä sydämellä. Nautittiin ystävien seurasta, hyvästä ruoasta ja tietysti myös musiikki pauhasi täysillä. Se oli kotimme sekä kokoontumispaikka, jossa suunnitelmat ja unelmat olivat suuria. Kukaan paikalla olleista tuskin ikinä osasi kuitenkaan arvata, että ”salijengimme” omat Raging Gym Crew sekä Member -paidat tulisivat kasvamaan vielä joskus viralliseksi brändiksi.

Halusimme vain oman kuntosalin - paikan, jossa tehdä asioita omalla tavallamme, tyylillämme sekä nauttia siitä, että saimme olla itse itsemme herroja.

RÄÄKKI-nimi nousi edustamaan sekä kuvastamaan toki legendaarisen Ragin Gymin sekä sen Crew:n mentaliteettia, elämänasennetta ja halua taistella omien unelmiensa eteen, mutta samalla myös suomalaista periksiantamattomuutta.

Ensimmäinen RÄÄKKI logo muodostuikin siksi kolmesta hyvin olennaisesta osasta: Raging Gym logon kallon yläosasta, RÄÄKKI -tekstistä sekä Etelä-Suomen kartan muodosta, jossa Helsinki on merkittynä tähdellä.

Kun olimme saaneet heinäkuussa 2015 ensimmäiset 200 kpl näitä klassisia RÄÄKKI Kallo T-paitoja liikkeelle (joista osan jopa leikkasimme itse tilauksesta hihattomiksi ja topeiksi salimme tai yksiömme keittiön lattialla) sekä 144kpl 187-logolla varustettuja lippiksiä päätimme, että nyt aloitamme tekemään tätä tosissamme tai emme lainkaan!

Tavoitteemme on näyttää, että jokainen unelma, tavoite ja ajatus on arvokas sekä täysin mahdollinen - mutta vain, jos olet valmis kestämään ja käymään läpi siihen vaadittavan RÄÄKIN.

Vaatebrändimme onkin luotu tämän ajatuksen ympärille. Lähtien ensin Raging Gym jäsenpaidoista ystäville sekä asiakkaillemme, siitä heidän tutuilleen ja lopulta nyt kaikille teille, jotka koette että periksiantaminen omissa tavoitteissa ei ole koskaan vaihtoehto!

 

Me haluamme että sinä - te, jotka kannatte RÄÄKKI-tunnuksia päällänne, saatte niistä sitä samaa päättäväistä virtaa sekä rohkeutta toteuttaa omia tavoitteitanne, jota mekin saimme kun 2013 päätimme aloittaa tämän tarinan perustamalla oman kellarisalimme, Raging Gymin, josta sittemmin kasvoi oheisen Skull & Helsinki -logon myötä brändi nimeltä RÄÄKKI Clothing.

bottom of page