top of page
Valuemotive_mark_logo.png
VALUEMOTIVE
TYYLIÄ TOIMISTOLLE, ARKEEN SEKÄ FIRMAN  EDUSTUKSEEN.

Saimme taannoin Rääkille haasteen toimittaa huppareita, jotka sopisivat käytettäväksi toimistolle, arkeen, aktiviteetteihin sekä tietysti edustamaan yritystä päivittäin.

Haaste otettiin välittömästi sekä erittäin mielellään vastaan ja tässä sen lopputulos:

valuemotive-toimistopäivä-03785.jpg

"Yhteistyö Rääkin kanssa toimi loistavasti!

 

Yhteydenpito oli aktiivista ja nopeaa ja saimme muutaman vaihtoehdon mistä valita mieluisin malli ja design.

 

Riku kertoi selkeästi ja vahvalla ammattitaidolla miten asiat kannattaa tehdä ja miksi joku on paras ratkaisu meille. Emme millään onnistuneet valita kahden väliltä, jolloin saimme vastauksen, että molemmat onnistuu kyllä ja kaikki saa näin mieluisan hupparin.

Hupparit valmistuivat täydellisesti juuri tiimipäiväksemme ja kävimme itse noutamassa ne heti aikaisin aamusta paikan päältä.

 

Jakaessa niitä tiimiläisille, ympäriltä kuului ihailevia huokailuja ja reaktioita - kaikki olivat vaikuttuneita huppareiden laadusta.

Ne ovat ihanan pehmeät ja lämpimät - niitä on ehditty testaamaan jo ulkona lounaalla ja parvekkeella töitä tehdessä syyskeleillä, ja moni totesikin, että näillä on talvellakin toimistolla lämmin olla.

 

Yksi työntekijöistämme on Rääkin pitkäaikainen asiakas, jolla on useita heidän tuotteistaan päivittäisessä käytössä. Tästä tiedämmekin niiden laadusta pidemmällä aikavälillä ja aktiivisessa käytössä.

 

Jotain kertonee laadusta sekin, että heti hupparit saatua alkoi kysely muistakin vaihtoehdoista.

 

Hienoa olla nyt luotettava yhteistyökumppani, jolta hankkia tiimivaatteet jatkossakin, tukien samalla suomalaista pienyrittäjää."

 

- Minka, Business Designer, Valuemotive.

Valuemotive valokuvat : VAHVA Pictures

PSST... JOS TEIDÄN FIRMA, TIIMI, JENGI, POSSE TAI JOUKKUE TARVITSEE EDUSTUKSEENSA VAATTEITA, OLE YHTEYDESSÄ HETI: info@raakkiclothing.com

bottom of page